Vaihtolavat

Kerää jätteet yhdelle lavalle, me lajittelemme ja kierrätämme.

Toimitamme vaihtolavoja yksityisille ja yrityksille Satakunnassa, Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla. Vaihtolavamme sopivat rakennustyömaille ja remontteihin jäte- ja asbestilavaksi, sekä siivouksiin ja talkoisiin roskalavaksi jätteille ja pihamaan risuille sekä haravointijätteille. Yleisimmät vaihtolavamme ovat 5-35 m3 kokoisia ja niitä on saatavana umpinaisena, hydraulisella kannella ja lukittavana. Valikoimassamme on myös erikoislavoja teollisuusjätteille ja juokseville materiaaleille.

Vaihtolavan hinta muodostuu kuljetusmaksusta ja jätteiden painon mukaan määräytyvästä käsittelymaksusta.

Lajittelemme vaihtolavalta tulevat jätteet jakeittan jatkojalostusta ja uusiokäyttöä varten. Lajittelustamme tulevat jakeet kierrätetään tai hyödynnetään materiaalina sekä energiana. Kaikki vaihtolavoilla toimitettavat jätteet käsittelemme Veikko Lehden omilla jätteenkäsittelylaitoksilla.

Nyt vaihtolava viikoksi kampanjahintaan!

Satakunnassa 15 m³ vaihtolava viikoksi
Hinta 99 € sis. alv 24 %, hintaan lisätään jätteenkäsittelymaksu jätejakeen ja painon mukaan. Hinta on voimassa 1.9–29.10.2021. Tarjoushinta koskee kampanja-aikana toimitettuja ja viimeistään 26.10.2021 mennessä tilattuja avonaisia 15m3 lavoja. Lavat toimitetaan 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Kampanja on voimassa Satakunnassa seuraavilla alueilla: Pori, Noormarkku, Ahlainen, Rauman keskusta + 10km, Ulvilan keskusta +10km, Eura, Köyliö, Kiukainen, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Säkylä, Eurajoki, Luvia.

Pirkanmaalla 15 m³ vaihtolava viikoksi
Hinta 150 € sis. alv 24 %, hintaan lisätään jätteenkäsittelymaksu jätejakeen ja painon mukaan. Hinta on voimassa toistaiseksi ja edellä mainituille Pirkanmaan paikkakunnille. Kysy tarjousta myös muulle paikkakunnalle!

Tarjoamme vaihtolavapalveluamme

Satakunnassa
Pori, Noormarkku, Ahlainen, Pomarkku, Rauma, Kodisjoki, Ulvila, Eura, Köyliö, Kiukainen, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Säkylä, Eurajoki, Luvia.

Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla
Hattula, Hausjärvi, Hyvinkää, Hämeenlinna Janakkala, Loppi, Nurmijärvi ja Riihimäki

Pirkanmaalla
Tampere, Lempäälä, Pirkkala, Valkeakoski

Asiakaspalvelu arkisin 8–16
veikkolehti@veikkolehti.fi tai chatillä.