Vaihtolavat

Nyt vaihtolava viikoksi Satakunnassa 99 €!

Tilaa vaihtolava viimeistään 18.9., niin saat lavan kampanjahintaan 99 €/ viikko (sis. alv). Vaihtolavan toimitus viimeistään 23.9. Tilaukseen lisätään jätteenkäsittelymaksu jätejakeen ja painon mukaan. Tarjous koskee uusia tilauksia ja niitä yrityksiä, joilla ei ole erillistä sopimusta.

Kampanja koskee avonaisia 15 m³ lavoja. Kysy myös erikoislavoistamme kuten korkealaitaisista- ja kansilavoista tarjous asiakaspalvelustamme! Kampanja on voimassa rajoitetuille paikkakunnille toimitettavissa tilauksissa Satakunnassa.

Kampanjahinta voimassa Satakunnassa 18.9.2020 asti:
Pori, Noormarkku, Ahlainen, Rauma, Kodisjoki, Ulvila, Eura, Köyliö, Kiukainen, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Säkylä, Eurajoki, Luvia.

Tilaa vaihtolava tai pyydä tarjous!

Asiakaspalvelu arkisin 8–16
veikkolehti@veikkolehti.fi tai chatillä.

Kerää jätteet yhdelle lavalle, me lajittelemme ja kierrätämme.

Toimitamme vaihtolavoja yksityisille ja yrityksille Satakunnassa, Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla. Vaihtolavamme sopivat rakennustyömaille ja remontteihin jäte- ja asbestilavaksi, sekä siivouksiin ja talkoisiin roskalavaksi jätteille ja pihamaan risuille sekä haravointijätteille. Yleisimmät vaihtolavamme ovat 5-35 m3 kokoisia ja niitä on saatavana umpinaisena, hydraulisella kannella ja lukittavana. Valikoimassamme on myös erikoislavoja teollisuusjätteille ja juokseville materiaaleille.

Vaihtolavan hinta muodostuu kuljetusmaksusta ja jätteiden painon mukaan määräytyvästä käsittelymaksusta.

Lajittelemme vaihtolavalta tulevat jätteet jakeittan jatkojalostusta ja uusiokäyttöä varten. Lajittelustamme tulevat jakeet kierrätetään tai hyödynnetään materiaalina sekä energiana. Kaikki vaihtolavoilla toimitettavat jätteet käsittelemme Veikko Lehden omilla jätteenkäsittelylaitoksilla.

Tarjoamme vaihtolavapalveluamme

Satakunnassa
Pori, Noormarkku, Ahlainen, Rauma, Kodisjoki, Ulvila, Eura, Köyliö, Kiukainen, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Säkylä, Eurajoki, Luvia.

Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla
Hattula, Hausjärvi, Hyvinkää, Hämeenlinna Janakkala, Loppi, Nurmijärvi ja Riihimäki