Vaihtolavat

Nyt vaihtolava viikoksi Satakunnassa 99 €

Kevät on siivouksen sesonkiaikaa ja senpä takia Veikko Lehden vaihtolavat nyt viikoksi kampanjahinnalla vain 99 € (sis. alv). Tilaukseen lisätään jätteenkäsittelymaksu jätejakeen ja painon mukaan. Tarjous koskee uusia tilauksia ja niitä yrityksiä, joilla ei ole erillistä sopimusta.

Kampanja on voimassa 30.3.–30.4.2021. Tarjoushinta koskee kampanja-aikana tilattuja ja 5.5.2021 mennessä toimitettuja avonaisia 15m3 lavoja. Lavat toimitetaan 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Kysy myös erikoislavoistamme kuten korkealaitaisista- ja kansilavoista.

Kampanja on voimassa Satakunnassa seuraavilla alueilla: Pori, Noormarkku, Ahlainen, Rauman keskusta + 10km, Ulvilan keskusta +10km, Eura, Köyliö, Kiukainen, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Säkylä, Eurajoki, Luvia.

Lavallinen hyvää kiertoon

Meillä on aina aikaa laittaa hyvä kiertoon ja siksipä annamme 100 ensimmäiselle vaihtolavan tilaajalle kunnon työhanskat ja ämpärikaupalla hyvää mieltä siivousurakan keskelle.

Tilaa vaihtolava tai pyydä tarjous!

Asiakaspalvelu arkisin 8–16
veikkolehti@veikkolehti.fi tai chatillä.

Kerää jätteet yhdelle lavalle, me lajittelemme ja kierrätämme.

Toimitamme vaihtolavoja yksityisille ja yrityksille Satakunnassa, Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla. Vaihtolavamme sopivat rakennustyömaille ja remontteihin jäte- ja asbestilavaksi, sekä siivouksiin ja talkoisiin roskalavaksi jätteille ja pihamaan risuille sekä haravointijätteille. Yleisimmät vaihtolavamme ovat 5-35 m3 kokoisia ja niitä on saatavana umpinaisena, hydraulisella kannella ja lukittavana. Valikoimassamme on myös erikoislavoja teollisuusjätteille ja juokseville materiaaleille.

Vaihtolavan hinta muodostuu kuljetusmaksusta ja jätteiden painon mukaan määräytyvästä käsittelymaksusta.

Lajittelemme vaihtolavalta tulevat jätteet jakeittan jatkojalostusta ja uusiokäyttöä varten. Lajittelustamme tulevat jakeet kierrätetään tai hyödynnetään materiaalina sekä energiana. Kaikki vaihtolavoilla toimitettavat jätteet käsittelemme Veikko Lehden omilla jätteenkäsittelylaitoksilla.


Tarjoamme vaihtolavapalveluamme

Satakunnassa
Pori, Noormarkku, Ahlainen, Rauma, Kodisjoki, Ulvila, Eura, Köyliö, Kiukainen, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Säkylä, Eurajoki, Luvia.

Ota yhteyttä 02 631 6100

Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla
Hattula, Hausjärvi, Hyvinkää, Hämeenlinna Janakkala, Loppi, Nurmijärvi ja Riihimäki

Ota yhteyttä 029 300 0400*

Pirkanmaalla
Tampere, Lempäälä, Pirkkala, Valkeakoski

Nyt vaihtolava 15 m³ viikoksi Pirkanmaalla! Hinta 150 € sis. alv 24 %, hintaan lisätään jätteenkäsittelymaksu jätejakeen ja painon mukaan. Hinta on voimassa toistaiseksi ja edellä mainituille Pirkanmaan paikkakunnille. Kysy tarjousta myös muulle paikkakunnalle!

Ota yhteyttä 029 300 0400*

*Puhelun hinta 8,35 snt + 22,32 snt/min