Laskutus

Lähetämme laskuja sähköisesti sekä perinteisesti paperisena.

Tiesitkö, että sähköisesti toimitettava lasku säästää luonnonvaroja ja pienentää CO2-jalanjälkeä. Kannustammekin asiakkaitamme toimimaan ympäristömyönteisesti myös laskutusasioissa.

1.3.2021 alkaen veloitamme paperilaskun lähettämisestä 2,48 € (sis. alv 24 %). Laskutuspalvelumaksu koostuu käsittely- ja lähetyskustannuksista. Sähköisestä laskusta emme peri laskutuspalvelumaksua.

KULUTTAJA-ASIAKKAANA VOIT VALITA E-LASKUN TAI SÄHKÖPOSTILASKUN

E-laskun saat kätevästi käyttöösi verkkopankissasi. Palvelun käyttöönoton yhteydessä voit valita, haluatko itse hyväksyä laskun vai haluatko, että lasku veloitetaan tililtäsi automaattisesti. Lisätietoja e-laskusta saat omalta pankiltasi.

Sähköpostilaskun saat käyttöösi ilmoittamalla meille sähköpostiosoitteesi asiointilomakkeen kautta tai lähettämällä meille sähköpostia veikkolehti@veikkolehti.fi.

YRITYSASIAKKAIDEN LASKUTUS

Yritysasiakkaana suosittelemme verkkolaskua*, mutta myös e-lasku, sähköpostilasku ja paperilasku ovat mahdollisia.

1.3.2021 alkaen veloitamme paperilaskun lähettämisestä 2,48 € (sis. alv 24 %). Laskutuspalvelumaksu koostuu käsittely- ja lähetyskustannuksista.

Lue lisää e-laskupalvelun käyttöönotosta.

*verkkolasku on sähköinen laskumuoto, joka välitetään verkkolaskupalvelua tarjoavien operaattorien tai pankkien välityksellä.

Verkkolaskutus

Nimi: Veikko Lehti Oy

Y-tunnus: 1460563-3

Operaattori: OpusCapita Solutions Oy(E204503)

Verkkolaskuosoite: 003714605633

OVT-tunnus: 003714605633

Sähköpostilaskut

VeikkoLehtiOy.FI.P.111144-2@docinbound.com

Paperilaskut

Veikko Lehti Oy

PL 91011

00021 LASKUTUS

LASKUJEN PERINTÄ

Lähetämme maksumuistutuksen, kun laskun eräpäivästä on kulunut 14 päivää, jos maksua ei näy siihen mennessä tilillämme.

Siirrämme maksun perintätoimiston hoidettavaksi, kun maksumuistutuksen eräpäivästä on kulunut 14 päivää, eikä maksua näy siihen mennessä tilillämme.

Jos olet saanut laskun perintätoimistolta, ole suoraan yhteydessä heihin. Kun avoin lasku on siirtynyt perintätoimistolle, maksu tulee suorittaa perintätoimiston tiedoilla.