Usein kysytyt kysymykset

Muuttuuko tyhjennyspäivä, jos tyhjennyspäivä on arkipyhä?

Arkipyhäviikoilla tyhjennyspäivä muuttuu. Tulemme maksimissaan muutaman päivän ennen tai jälkeen arkipyhän.

Onnistuuko ylimääräinen tyhjennys?

Meillä onnistuu ylimääräiset tyhjennykset. Asiakaspalvelumme Chat-palvelussa, puhelimessa sekä sähköpostiviesteissä osaa kertoa, milloin parhaiten saamme ylimääräisen tyhjennyksen järjestymään.

Voiko eräpäivää siirtää tai maksaa laskun erissä?

Eräpäivän siirrosta ja laskun erissä maksamisesta on aina erikseen sovittava asiakaspalvelumme kanssa. Voit olla asian tiimoilta yhteydessä sähköpostitse: veikkolehti@veikkolehti.fi, chat-palvelumme kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Mitä Laskutusvaihtoehtoja Veikko Lehdellä on?

Suosittelemme sähköisiä laskuja, sillä ne ovat nopeammalla aikataululla perillä kuin paperilaskut ja sen hiilijalanjälki on vain kolmannes paperilaskusta. Olemme ottaneet 1.3.2021 lähtien paperilaskulisän käyttöön, joka on 2,48€/laskulta.

Sähköinen lasku sisältää samat tiedot kuin paperinen lasku, ainoa ero on toimitustavassa ja -ajassa. E-laskupalvelun saat kätevästi otettua käyttöösi omassa verkkopankissasi. Palvelun käyttöönoton yhteydessä voit valita, haluatko itse hyväksyä laskun vai haluatko, että lasku veloitetaan automaattisesti tililtäsi. Lisätietoja e-laskun asetuksista ja palvelun käyttöönotosta saat tarvittaessa omasta pankistasi.

Sähköpostilaskun saat käyttöösi ilmoittamalla meille sähköpostiosoitteesi.

Miten Aittaluodon lajitteluaseman pienasiakasvastaanotto on avoinna?

Asiakasvastaanottomme Aittaluodossa on avoinna:

Maanantaisin 12-18 sekä ti-pe 9-11.

Arkipyhinä olemme suljettu.

Mitä Aittaluodon lajitteluasemalle pienasiakasvastaanottoon yksityisasiakas voi viedä?

Vastaanotamme veloituksetta:

 • Sähkö- ja elektroniikkaromu
 • Metallijätteet
 • Puujätteet ja risut
 • Muovipakkausjäte
 • Paperit
 • Vieraskasvilajit
 • Suursäkit

Muut hyötyjätteet 5 €/henkilöauton peräkärryllinen

 • Haravointijäte
 • Tiili- ja betonijäte
 • Betonijäte
 • Lekaharkot
 • Avatut sementtisäkit
 • Kiuaskivet
 • Pihalaatat ja – kivet
 • Energiajäte

Onko Veikko Lehti Oy:ltä mahdollisuutta tilata viemärinkuvausta?

Kyllä on. Saat kauttamme ammattitaitoiset viemäreiden kuvaukset sekä -raportit. Palveun saat tilattua nettisivujemme lomakkeiden kautta, chat-palvelun kautta, sähköpostitse tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Miksi pakkausjätteet, kuten muovipakkaukset on lajiteltava tarkasti?

Lajittelulla saadaan jäte hyödynnettyä mahdollisimman tarkasti. Näin saamme hyvää materiaalia talteen ja näin saamme minimoitua materiaalihukkaa ja jätteen syntymistä. Saat meiltä palvelun käyttöösi nettisivujen yhteydenottolomakkeiden kautta, chat-palvelusta tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Mitä muovipakkauksen keräysastiaan saa laittaa?

Kotitalouden tyhjiä, puhtaita ja kuivia muovipakkauksia. Mm. Elintarvikkeiden muoviset pakkaukset, kuten jogurttipurkit, voirasiat sekä leikkele-, juusto- ja valmisruokapakkaukset, pesuaine-, shampoo- ja saippuapakkaukset. Muovipullot, -kanisterit ja -purkit, muovikassit, -pussit ja -kääreet.

Muut muoviesineet kuten ämpärit, pulkat jne. voi laittaa sekajätteeseen, tai tuoda Aittaluodon lajitteluaseman pienasiakasvastaanottoon energiajätteenä.

Mitä pakkausjätteistä tehdään?

Kerätty materiaali toimitetaan jalostuslaitoksiin, joissa jäte hyödynnetään raaka-aineena uusien tuotteiden valmistamiseen.

Mitä haravointijäteastiaan voi laittaa?

Astia on haravointi- ja ruohojätteelle. Lisäksi joukkoon voi laittaa käpyjä sekä pieniä risuja. Nyrkkisääntönä on, että pensasaidan tämän vuotiset kasvustot voi laittaa haravointijätteeseen.

Huomioithan, että biojätettä ei saa astiaan laittaa.

Saat tilattua palvelun käyttöösi nettisivujemme palvelulomakkeiden kautta, sähköpostitse tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Kuinka usein omakotitalon jätekaivo on hyvä tyhjentää?

Jätehuoltomääräysten mukaan kaivo on tyhjennettävä vähintään kerran vuodessa. Mikäli asukkaita on useampia, niin kaivo on hyvä tyhjentää puolen vuoden välein. Meiltä saat kätevästi myös käyttöösi vakituisen tyhjennysrytmin, jolloin käymme automaattisesti tyhjentämässä kaivot sovitun mukaisesti. Palvelun saat käyttöösi nettisivujen palvelulomakkeiden kautta, sähköpostitse tai soittamalla asiakaspalveluumme.