Hyppää sisältöön

Sukunsa neljäntenä polvena Veikko Lehdellä

Jyrki
lava-autopuolen työnjohtaja
Työtehtävät: Lava-autopuolen ajojärjestelyt, mutta tarvittaessa hyppää itse rattiin

Jyrki on jo sukunsa neljäs polvi, joka työskentelee Veikko Lehdellä. Vuonna -88 hän tuli taloon kesätöihin ja vuonna -90 hän sai vakituisen paikan Veikko Lehden riveistä. ”Viihtynyt olen hyvin, joten ei ole tarvinnut vaihtaa”, Jyrki kiteyttää pitkää työuraansa samalla työnantajalla.

Vuonna -94 Jyrki alkoi ajaa lava-autoa ja on siitä asti ollut pääsääntöisesti lava-autopuolella, vaikkakin vuosien mittaan Jyrki on päässyt tutustumaan myös roska- ja tankkiautopuolen töihin. ”Minulle Veikko Lehti on tuttu ja turvallinen. Toiminta on kehittynyt ja laajentunut, mutta hyvä meininki on säilynyt”.

Työnantajana Veikko Lehti on vakaa ja turvallinen. Jyrki kokee, että töitä on aina riittänyt – myös lama-aikana. ”Veikko Lehdellä on paljon hyvää”, hän summaa.

Työyhteisö saa myös kiitosta. ”Meillä kaikilla – ainakin lava-autopuolella – on samanlainen asenne työntekoon. Meillä on hyvät ja tunnolliset kuljettajat, joiden kanssa on kiva tehdä töitä”.

Veikko Lehti tunnetaan perheyrityksenä ja on hauskaa, miten myös työntekijöissä on samanlaista henkeä, sillä esimerkiksi Jyrkin poika on myös löytänyt tiensä Veikko Lehdelle, edustaen sukunsa viidettä oikean asenteen omaavaa työntekijäpolvea.

Search