Hyppää sisältöön

Modernia asiantuntijatason työntekoa Veikko Lehdellä

Jussi 
imu- ja pesupalveluiden liiketoimintapäällikö
Työtehtävät: päivittäisten työtehtävien resursointi, asiakasyhteydet, tarvittaessa toimii apukäsinä keikoilla.

Jussi on Veikko Lehden ammattilaisrivissä tuore. Hän aloitti Veikko Lehdellä maaliskuussa 2021 ottaen haltuunsa imu- ja pesupalveluiden kokonaisvastuun. ”Työnkuvani on sellainen, että pääsen itse kehittämään sitä aiemmalla työkokemuksellani ja henkilökohtaisilla vahvuuksillani.”

Uusi vastuullinen työ vaatii aina kattavan perehdytyksen ja Jussi kokee Veikko Lehden onnistuneen siinä. ”Sain selkeän kokonaiskuvan yrityksen liiketoiminnasta ja omasta tontistani. Näiden lisäksi muun muassa turvallisuus, laatuasiat ja henkilöstöpolitiikka käytiin hyvin läpi. Minut on otettu täällä vastaan erityisen hyvin”, hän summaa.

Perehtyminen vaatii myös oma-aloitteisuutta. ”Itse olen lähtenyt mukaan perehtymään alaisteni päivittäiseen työhön. Ollaan käyty keskusteluja, oltu keikoilla ja tutustuttu ihan siihen konkreettiseen työhön, mitä me täällä ns. tankkiautopuolella tehdään.”

Jussi kokee asiantuntijatason työnteon Veikko Lehdellä moderniksi, sillä työtehtävät eivät ole sidottuna aikaan tai paikkaan. ”Odotan, että saan vastuulleni annetut kehityshankkeet eteenpäin ja näen, miten aikaisempi osaamiseni ja kokemukseni tulee osaksi uutta.”

Jussi arvostaa sitä, että Veikko Lehdellä töitä tehdään hyvällä sykkeellä ja uskalletaan olla kunnianhimoisia, kehittää ja kehittyä. ”Minulle itselleni on tärkeää, että saan pidettyä tankkipuolen työntekijöiden suupielet ylöspäin ja pystyn omalla toiminnallani luomaan työlle merkityksellisyyttä koko yhteiskuntaan ja sen toimintaan peilaten.”

Search