Etsimme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme vaarallisten jätteiden käsittelypihan operaattoria vakituiseen työsuhteeseen!

Veikko Lehti Oy on satavuotias jätehuoltoalan perheyritys, joka toimii kiertotalouden ytimessä. Teemme hartiavoimin töitä auttaaksemme asiakkaitamme pitämään raaka-aineet kierrossa mahdollisimman pitkään, kustannustehokkaasti ja sujuvasti. Se vaatii kokemuksen tuomaa viisautta, tietoa, taitoa ja konkreettisia tekoja.

Etsimme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme vaarallisten jätteiden käsittelypihan operaattoria vakituiseen työsuhteeseen!

Käsittelypihan operaattorina vastaat saapuvista ja lähtevistä kuormista sekä organisoit ja huolehdit kokonaisvaltaisesti käsittelypihan toimivuudesta Porin toimipisteessä. Vastuullasi on myös varaston kirjanpidosta huolehtiminen. Teet vankkaa yhteistyötä muiden työntekijöidemme kanssa.  Työ on fyysistä.

Odotamme sinulta reipasta ja oma-aloitteista työotetta, järjestelmällisyyttä sekä halua kehittää prosesseja ja kehittyä itse työn ohella.

Miksi juuri Veikko Lehdelle?

Olemme kiertotalouden arjen sankari. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja ympäristön kannalta vastuullisen tehtävän, jossa pääset myös kehittämään toimintaamme. Perehdytämme sinut kattavasti ja koulutamme sinulle työssä tarvitsemasi tiedot ja taidot. Tukenasi on vaarallisten jätteiden tuotepäällikkö sekä koko ammattitaitoinen henkilöstömme. Veikko Lehdellä työskentelemme rohkeudella, päättäväisyydellä ja työstämme ylpeinä.

Palkkaus AKT:n Tes:in mukaisesti.

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja sinulle antaa vaarallisten jätteiden tuotepäällikkö Ville Laaksonen Ville.Laaksonen@veikkolehti.fi / 044 781 8462 arkisin 13–15 välisenä aikana.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 19.9 mennessä osoitteeseen Ville.Laaksonen@veikkolehti.fi

03.09.2021« Takaisin