Sekajätteen tyhjennysväli kesäaikaan

Jos olet sopinut talviajan tyhjennysväleistä erikseen, niin kesärytmin mukaiset tyhjennykset alkavat vuonna 2021 viikosta 23 tai 24 riippuen tyhjennysrytmistäsi.

Jos haluat tehdä muutoksia jäteastian tyhjennysväliin, saat sen kätevästi tehtyä tästä.

Sekajäteastian tyhjennysväliä saat helposti pidennettyä, kun lajittelet taloudessa syntyviä jätteitä. Nykyisin kotitalouksissa kertyy paljon muovipakkauksia. Niiden kierrättäminen on helppoa, kun tilaat jäteastian muovipakkauksille kotipihaasi! Lue lisää muovipakkauksista ja tilaa muovijäteastia käyttöösi!

Jätehuoltomääräysten mukaisesti jäteastia tulee pestä vähintään kerran vuodessa. Pesemme jäteastiasi koneellisesti desinfioivalla pesuaineella ympäristöä kunnioittaen. Halutessasi hoidamme jäteastian pesun puolestasi säännöllisin väliajoin. Tilaa astiapesu täältä!

04.06.2021« Takaisin