Kierrätys säästää raaka-aineita ja energiaa – lajittele muovipakkausjätteet kotona! Tilaa jäteastia käyttöösi.

Tilaa muovipakkausten jäteastia yksityisille omakotitalouksille nyt kampanja-aikana kuukausihintaan 5 €, sisältäen 240l jäteastian käytön ja tyhjennyksen neljän viikon välein tai harvemmin. Lajittelemalla muovipakkaukset omaan jäteastiaan, säästät sekajätteen määrää ja voit halutessasi pidentää tyhjennysväliä! Tutustu muovipakkausten lajitteluohjeeseen.

Veikko Lehti seuraa jäteastian täyttymistä ja pidentää tyhjennysvälin automaattisesti. Jos tarve on isommalle 600 l muovipakkausten jäteastialle tai tiheämmälle tyhjennysvälille, laskemme hinnan erikseen. Kampanjahinta on voimassa 24.4.–10.5.2020 aikana tilatuille muovipakkausten jäteastioille Porin, Ulvilan, Nakkilan, Harjavallan ja Noormarkun taajama-alueilla.

Tilaa palvelu käyttöösi!

Tarjoamme kampanjahintaa myös muille alueille, mikäli alueelta tilataan palvelu noin 10 talouteen – kerää asuinalueelta taloudet ja ota yhteyttä!

05.05.2020« Takaisin