Veikko Lehti Oy Korona-aikaan

Terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavat toimenpiteet Veikko Lehdellä

Koronaviruspandemian aiheuttama poikkeustilanne on kehittynyt nopeasti. WHO on julistanut koronaviruksen kansainväliseksi terveysuhaksi 30.01.2020 ja pandemiaksi 11.03.2020. Pandemian pitkittymisestä ei ole luotettavia ennusteita, jolloin ei kyetä vielä tunnistamaan sen etenemisen tai valmiuslain täytäntöön panemisen vaikutuksia. 

Suositusten mukaisesti Veikko Lehdellä työskentelevät ainoastaan oireettomat henkilöt, jotka eivät myöskään ole 14 päivään käyneet ulkomailla 9.3. alkaen. Noudatamme ulkomailla matkustaneiden kohdalla 14 päivän karanteeniaikaa.

Huolehdimme käsihygieniasta ja käytämme oikeaa yskimistekniikkaa. Emme myöskään kättele. Toimipisteissämme sekä kuljettajillamme on käytössä käsihuuhdetta sekä työhanskoja tarvittaessa useampia pareja. Yksiköiden siivousta ja desinfiointia on vahvistettu etenkin kosketuspintojen osalta.

Neuvottelut järjestetään etätyöyhteyksillä ja henkilökuntamme tekee etätyötä mahdollisuuksien mukaan. Myös työmatkailua on rajoitettu.

Arvostamme ymmärrystä ja tukea meidän kaikkien terveyden ja hyvinvoinnin turvaamiseksi sekä liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi. Seuraamme tilanteen etenemistä ja tiedotamme aiheeseen liittyvistä muutoksista.

Olemme poikkeustilanteesta huolimatta säilyttäneet toimintakykymme. Eikä koronaviruksella ole ollut vaikutuksia palveluidemme saatavuuteen ja työntekijämme ovat pysyneet terveinä.

25.03.2020« Takaisin