Haravointijätteen tyhjennykset alkavat viikolla 18

Haravoitijäteastioiden tyhjennys alkaa tänä vuonna viikolla 18 ja siitä eteenpäin entisen tyhjennysyrtmin mukaisesti.

Ellet vielä ole ottanut palveuamme:

Asiakkaanamme tarjoamme sinulle haravointijätteen keräyspalvelua. Tänä vuonna aloitamme keräyksen pääsiäisen jälkeen viikolla 18, jolloin tyhjennämme kaikki astiat ja sen jälkeen sovitun tyhjennysrytmin mukaisesti.  Tyhjennykset päättyvät ensilumen tultua loka-marraskuussa, kuitenkin marraskuun loppuun mennessä.

 Astia sekä tyhjennysväli

Haravointijäteastialle on saatavissa tyhjennys viikoittain, kahden viikon välein tai neljän viikon välein. Haravointijäteastioita tyhjennetään tiistaista perjantaihin. Tyhjennyspäivä voi siis vaihdella eri ajankohtina.

Omakotikiinteistöille on saatavilla 240 litran jäteastia haravointijätteelle.

Voit kysyä lisää tai tehdä tilauksen/muutoksen myös sähköpostitse tai nettisivujemme asiointilomakkeen kautta.

04.04.2019« Takaisin